COVID-19 Günleri

Admin
1
Bu zor günler bazılarımız için fırsat olabilir. Covid-19 günlerinde krizi fırsata çevirmek yapılabilecek en mantıklı karardır. Kimilerimiz için hobilerimizi, ilgi alanlarımız geliştirmek için bulunmaz bir fırsat.Kendimize yatırım yapmamız için bulunamayan zamanlara yakınanlara müjde gibi bir şey olmalı.

Benimde tavsiyem çoğu insanın düşündüğü gibi bol bol kitap okunmalı, evde fitness yapılmalı, film izlenmeli, ders çalışılmalı vs.vs. ama asıl değinmek istediğim konu yapacaklarınızın bir listesinin ve de programının olması, yoksa her gün bir önceki günün tekrarı gibi olacağından şüphem yok.

Bence karantinadan dolayı evde geçen günlerin değerlendirilmesi en çokta Tıp fakültesi öğrencileri ve lisans sınavına hazırlanan doktorlar için önemli.
Online Webinar'ları takip etmekten tutunda online kursların çoğu şuan da tam bir fırsat.Kaçırmayın derim...

Türkiye'de denklik almak(Tıp alanında çalışma lisansı) için hazırlanılan Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) , İngiltere için PLAB ve IELTS, Amerika için USMLE sınavlarına hazırlanmak için @KeepStudyMedicine adında bir instagram hesabı kurdum. Elimden geldiğince Tıbbi İlüstrasyonlar içeren postlar yayınlamayı düşünüyorum.
Kendi çalışmalarımla paralel olarak yöneteceğim bu sosyal medya hesabı için beğenilerinizi şimdiden bekliyorum.

Sağlıcakla Kalın :)

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Merkur 39C Double Edge Safety Razor - Titsanium Arts
    Merkur 39C Double Edge Safety titanium automatic watch Razor Features men\'s titanium wedding bands Merkur's thinkpad x1 titanium Double-Edge Razor with Bar-gap Design that features titanium hair a ecm titanium Closed Comb head for easy maneuvering. This

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !